torsdag den 14. august 2014

Slut med ferie

Så er det slut med ferie og hverdagen er atter tilbage. Jørgen og jeg er startet på arbejde og Rikke er startet i 1. G på Viborg Gymnasium og HF. Håber hun får tre skønne år der, som jeg selv havde for efterhånden mange år siden.
Sidste ferieuge blev brugt på afslapning, Smukfest, 18 års fødselsdag i familien og så ellers gøre klar til at starte igen.
Tirsdag tog Jørgen og jeg hundene med på en endagstur til Fanø. Da vi ankom med færgen til Nordby var der store tunge og meget sorte skyer på himmelen. Så efter en luftetur med hundene kørte vi til Sønderho. Her skinnede solen og vi havde et par skønne timer dels med at gå tur i den hyggelige by og dels med at spise vores medbragte mad på stranden. Det var meget langt ud til vandet så hundene fik lov at løbe og lege på stranden og da vi endelig kom ud til nogle vandhuller, pjaskede de rundt og nød at blive kølet af. Bagefter kørte vi langs stranden til Nordby, hvor vi gik en tur. På vej hjem stoppede vi i Esbjerg for at se "Mennesket ved havet", de store hvide skupturer.


 


 
 
 
 
 
De andre dage har vi hygget os hjemme, slappet af og trænet lidt i at stå pænt (til udstilling) og ligge ned og blive børstet. Awa er faldet godt til og er indtil videre rigtig nem, selvom hun også godt kan være en bandit. Vi skal passe på hvor vi stiller vores sko.
I mandags var hun med til ringtræning første gang. Hun stod fint stille på bordet og logrede med halen mens Leif (ringtræner) fik lov at se tænder og mærke på hende. Hun er en skøn hund og vi er SÅ glade for hun måtte bo her.
  Ingen kommentarer:

Send en kommentar