Zigsa

Dawa's Gold Digger (Zigsa) er vores første hund. Hun er født den 26. januar 2010 hos Kennel Dawa's i Hedehusene. Hun er ud af et kuld på 4 efter Tui og Herkules, 2 fantastisk smukke og dejlige Tibetanere. Hun er den skønneste Tibetaner man kan tænke sig. Hun har et vidunderligt temperament, en lækker pels og er altid glad og fuld af spillopper. Og så er hun jo smuk at se på. Med Zigsa fulgte også interessen for udstillinger.

Zigsa betyder Sneleopard. Det syntes vi passede godt til hende. Hun var hvid, med sorte pletter da hun blev født. Hun er født om vinteren, mens der lå sne og som de fleste andre Tibetanere så ELSKER hun sne. 

Tusind tak Merethe, for at du lod Zigsa flytte til Skals.
 
Foto: Jesper Durup (www.durupfoto.dk)

Foto: Jesper Durup (www.durupfoto.dk)
Zigsa elsker: mad, sne, at gå tur, at blive nusset på maven, når der kommer gæster. Hun elsker alt og alle og har glemt at læse i standarden for Tibetanere, at de er reserverede overfor fremmede. I det hele taget er der ikke ret meget Zigsa ikke kan lide. Det skulle da lige være at blive børstet. Det har aldrig været det bedste hun ved. Du kan læse meget mere om Zigsa her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar