Dhana

Dechen-Lukla's Dhana er født den 3. april 2012 hos Susan og Jesper i kennel Dechen-Lukla's i Viborg. Hendes mor Maitri's Lukla, har vi kendt siden hun var helt lille og hun har en stor plads i vores hjerter. Vi er derfor meget glade for, at vi fik lov at eje hendes datter. Det tyder på hun vokser op og bliver lige så dejlig, fræk, sjov og smuk som sin mor. Dhana's far hedder E'Tscho-go-la Reting Sangmo La Mani, i daglig tale Koda  Han er en dejlig, smuk og meget meget sød Tibetaner.

Egentlig havde vi planlagt at hun skulle hedde Dakini. Men eftersom vi ikke havde besluttet os om det skulle være hende eller hendes søster Dharma, der skulle bo hos os da stamtavlerne skulle laves, så blev vi enige med Susan og Jesper om at de skulle kalde dem noget andet på stamtavlen og så kunne vi altid lave det om. Dhana betyder rigdom/skat og det er jo præcis hvad hun er for os, så nu synes vi alligevel ikke hun kan hedde andet.

Tusind tak Susan og Jesper, for at den skønne prinsesse må bo hos os.


 
Dhana elsker: mad, at gå tur, sne, at ligge tæt i sofaen, at løbe stærkt, at lege. Hun er den værste bandit og finder altid på narrestreger. Hun er utrolig kærlig overfor dem hun kender godt, men skal lige se fremmede lidt an. Dhana kan du læse mere om her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar