mandag den 25. august 2014

Awa's første udstilling

I går var vi på udstilling i Århus. Awa nåede lige at blive 3 måneder så hun kunne komme med. Lidt sjovt, for det var samme sted Dhana havde sin udstillingsdebut for 2 år siden. Hun var dog lige lidt ældre.
Vejret viste sig absolut ikke fra sin pæne side. Det var regn og blæst og slet ikke vejr til at udstille langhårede hunde udendørs. Men vi havde nu en hyggelig dag alligevel.
Awa var dygtig i ringen og klarede det flot. Dommeren skrev blandt andet: Tiltalende hoved og udtryk, god hals, toplinje og haleansætning. Hun fik bedømmelsen "særdeles lovende", men tabte til den anden fin baby tæve som var en måneds tid ældre.


Awa nyvasket og klar lørdag aften

 
 
Dhana var også med. Lige da vi skulle ind begyndte det at regne og da Dhana skulle på bordet, stod det ned i stænger. Så hun krummede sig sammen, skød ryg og syntes absolut ikke det var sjovt. Alligevel fik hun en fin kritik. Dommeren skrev blandt andet: Velansatte ører, passende udviklet i brystkassen, korrekte bevægelser og god pels. Hun fik Ecellent og blev nr 3 i åben klasse. Jo jeg var glad og stolt af begge mine dejlige hunde.
 
Dhana nyvasket lørdag aften

 
Awa's bror Tango (Dawa's It takes two to Tango) var også med og han klarede sig super godt. Han blev bedste baby i racen og i storering blev han udtaget mellem de sidste 8 ud af rigtig mange dejlige babyer i forskellige racer. Stort tillykke Marina, det var SÅ flot.
Søster Cookie (Dawa's Icing on the Cake), som rejser til Norge om en lille måned, var med til at heppe på sidelinjen og efter udstillingen, kom hun hen og hilste på Awa. Det var dejligt at se hende igen også.
 
 
 
Tusind tak til søde Susan, for at tage med og gøre Dhana klar til ringen mens jeg var inde med Awa. Og tak for en dejlig dag til alle vores søde Tibbevenner. Desværre nåede vi ikke at få snakket så meget. Det var ikke ligefrem vejr til det store fælles frokost-/kaffebord. Om tre uger er der indendør udstilling på Fyn. Så er det ikke vejret, som forhindrer os i at snakke. Inden da skal Awa og jeg starte til hvalpelydighedstræning i Århus hundeførerforening. Det glæder vi os rigtig meget til.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar