søndag den 3. august 2014

Ahh det er skønt med ferie

Så gik vores anden ferieuge. Lige nu sidder jeg på vores overdækkede terrasse med en kop the og mit hækletøj og lytter til buldren i det fjerne mens jeg nyder tanken om, at vi har endnu en ferieuge i vente inden hverdagen kalder igen. I dag er der kommet vand, masser af vand, men det var helt fint for haven trængte og vi havde ikke de vilde planer.
Ugen er bl.a blevet brugt på at male træværk udvendigt. Vi er næsten færdige. Mangler lige et par vinduer. Vi har også fået ryddet en del op på loftet, sorteret, smidt væk og givet en masse til genbrug. Skønt når det er overstået, men det føles ikke så meget som ferie mens det står på. 
Awa vokser og vokser og har nu rundet 3,5 kg. Tirsdag aften kørte vi til hvalpelegestue hos Skive dyreklinik. Hold op der var mange hvalpe. De var delt op i store og små racer. Awa syntes det var lidt overvældende så de første tre kvarter sad hun mest mellem mine ben og kiggede på de andre legede. Til sidst blev hun dog lidt mere modig og gik lidt rundt og kiggede og så var det desværre allerede slut. Torsdag tog vi til hvalpeleg hos Maxizoo i Viborg. Her var ikke helt så mange hvalpe. Vi blev delt op efter hvem der var meget aktiv og glad for at lege og hvem der var mere forsigtige. Vi valgte det forsigtige hold. Det gik bedre. Der var ikke så meget leg på det hold, men hun gik rundt og hilste på de andre hvalpe, så det var fremskridt fra om tirsdagen, hvor hun knurrede af alle, der kom for tæt på. Den vilde leg gemte hun til vi kom hjem og så tog hun en ordenlig tur med Dhana. De to er bare pot og pande. Det er så tydeligt at se de er glade for at se hinanden når vi kommer hjem. 
Lørdag skulle vi til 7 års fødselsdag hos min søsters tvillinger Astrid og Magnus. Vi tog Awa med for vi vidste vi nok var afsted mere end de fire timer, som er det længste de har været alene. Hvor var hun nem at have med. Hun blev bundet i sin snor så hun kunne gå i skygge og så lagde hun sig ned og sov. Indimellem kom nogle af børnene og spurgte om de måtte gå en tur med hende og hun gik pænt med. Da vi skulle spise fandt jeg hendes stofbur frem. Hun fik en håndfuld foder og da hun havde spist det, lagde hun sig til at sove. Ikke en lyd hørte vi fra hende.
I dag har vi indhegnet et mindre stykke af haven. Dels fordi jeg ikke vil have Awa løber for langt væk når hun skal ud om natten, dels fordi den ene kat var begyndt at bryde ud af haven og derfor ikke fik lov at komme ud. Så indtil vi får kattesikret hele haven, må de nøjes med et mindre stykke. Bataus nyder at kunne komme ud igen og hundene har rigeligt plads at boltre sig på. 
Nu er det vist blevet tid til at gå en tur med de store. Det tror jeg de vil sætte pris på :-)

Tvillingekagemand i form af kæmpe hindbærsnitte

Astrid hygger med Awa

Bataus kan endelig nyde udelivet igen
Ingen kommentarer:

Send en kommentar