onsdag den 23. april 2014

Påskeferie

Sikke en dejlig påskeferie vi har haft. Sådan en flok fridage var lige hvad vi trængte til. Jørgen og jeg startede ud torsdag med at besøge min svoger og svigerinde i deres sommerhus. Vejret var ikke det bedste, men en gåtur med deres Cairn Terrier Molly blev det dog til og ellers masser af indendørs hygge, lækker påskefrokost og Pia og jeg, der bankede Jørgen og Kim i Yatzy. Tak for en dejlig dag :-)
 
 

Fredag fik begge pigerne et bad. De skulle nemlig med os på ferie lørdag. Vi var inviteret til det årlige påsketræf hos Kennel Dawa's 2. påskedag (mere om dette senere) og i år besluttede vi at tage et par overnatninger på vandrehjemmet i Roskilde fra lørdag til mandag. Vandrehjemmet ligger super dejligt nede ved havnen i Roskilde og vejret var skønt da vi ankom lørdag eftermiddag, så vi gik en lang tur i Roskilde by og sluttede med at gå langs vandet tilbage til havnen. Hundene er nemme at have med så længe de bare er sammen med os hele tiden. Som det kan ses på billederne følte de sig hurtigt hjemme :-)
 
 
 
Søndag morgen startede vi med, at gå en god tur og hente morgenbrød. Derefter gjorde vi os klar til en dag som turister på Sjælland. Vi startede med at køre til Dyrehavsbakken. Her gik vi først en tur i skoven så hundene kunne vænne sig til lydene og de mange mennesker. Vi fik taget nogle dejlige billeder i Dyrehaven.
 

 
Så var vi klar til, at gå en tur rundt på Bakken. Vejret var fantastisk og der var fyldt med mennesker alle vegne. Jeg må sige jeg er stolt over, hvor flot hundene tog det. Kun lige da vi gik forbi en bod, hvor man kunne skyde standsede de op og kiggede, men ellers gik de med, som om de havde været der mange gange før.
 
Gi'r du en bid af din is hva?
 
Så var det tid at komme videre. Vi havde bestemt, at vi ville køre til Helsingør for at se Kronborg og gå en tur ved vandet. Også her var der masser af mennesker, men igen tog hundene det bare så flot.
  
  
Vi sluttede dagen af med endnu en is på Roskilde Havn og gik tidligt i seng så vi kunne være friske til at mødes med alle de andre skønne hunde og mennesker i Hedeland 2. påskedag.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar