torsdag den 3. april 2014

Hip hip hurra..

..og stort tillykke til Dhana. I dag er det nemlig 2 år siden Dhana og hendes tre søskende, Dharma, Diki og Dorje kom til verden. Stort tillykke til de tre også. Jeg kan stadig huske første gang jeg så dem da de var ca. et døgn gamle <3

Den anden dag kom dette brev med posten. "Må åbnes 3. april" stod der på det. Så vi ventede selvfølgelig pænt til i dag.
Indeni var dette søde kort og en dejlig fødselsdagshilsen fra mor Lukla, Susan og Jesper i Viborg. Skal hilse fra Dhana og sige tusind tak.
 
Hun var ellers ikke meget for at stå op i morges. Hun lå længe og gassede sig i min seng efter jeg for længst var stået op. 
 

 
Måske spekulerede hun på om vi havde købt en gave. Selvfølgelig havde vi det og hun pakkede selv op. For er det noget Tibbere er gode til, så er det at pakke gaver op :-) 

 
I pakken var der et dejligt tøjdyr-en and, der kunne sige lyde. Og den var et stort hit. Den blev rusket med og gnasket i. Da vi nåede middag så det sådan ud


Så blev den and da ellers lige parteret. Men det blev den ikke mindre god af og den har fulgt hende det meste af dagen. Selv ud i haven.

Når man har fødselsdag må man gerne forkæles lidt, så menuen stod i aften på rugbrød med torskerogn. Det var pigerne vist ikke utilfredse med. Sjældent har madskålene været så rene efter de har spist. Lagkagen må hun have til gode. Det har vi ikke nået i dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar