mandag den 10. marts 2014

Søvnig søndag

Sikke et vejr det har været i weekenden og specielt i går søndag, var det helt fantastisk her. Egentlig burde vi have været i haven, men jeg havde også en del ting inde jeg havde planlagt. Bl.a fik soveværelset den helt store forårsrengøring.
Dhana blev børstet godt igennem og badet. Det samme gjorde katten Bataus. Zigsa og Angel slap for bad og blev i stedet børstet grundigt. Kattene fælder meget for tiden og et bad er rigtig godt til, at fjerne døde hår. Det er over et år siden de sidst fik et bad. Efter jeg stoppede med at udstille kattene, holdt jeg op med at bade og børste så ofte og de har begge den lækreste pels, som sjældent filtrer. Så det er kun for at undgå løse hår alle vegne de bliver børstet og badet.
Da Dhana var tør gik vi en tur med hundene, men så var de også trætte bagefter. Så trætte at de måtte have en lur sammen i sofaen. Selvom Dhana godt kan være efter kattene og trække dem i halen, er jeg ikke i tvivl om Bataus nyder hundenes selskab. Er de ikke søde?


2 kommentarer:

 1. Jo... de er utroligt søde. Kan godt forstå de er lidt trætte og hyggelige efter sådan et praktisk program :-) Og så er det jo altid skønt at hygge sig med vennerne.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver altid glad og varm om hjertet når de ligger og putter sig sammen <3

   Slet