tirsdag den 30. december 2014

Tak for i år

Så skriver kalenderen den 30. december, årets anden sidste dag så nu må jeg hellere få fulgt op på de sidste par måneder. Jeg må erkende, at det ikke bliver til meget bloggen. Når man har et arbejde, hvor man sidder foran en pc det meste af dagen, er det ikke det første man kaster sig over når man kommer hjem. Men derfor skal I få der hænger ved da ikke snydes for lidt billeder af det vi har lavet siden sidst.

Vi har været i skoven af flere omgange for at hente mos og andre dekorationsmaterialer. Og så kunne vi jo lige kombinere det med lidt træning. Søndag den 30. november var jeg og Awa nemlig til afslutningstest på hvalpeholdet. Det gik over al forventning med 57 point ud af 65 mulige og en samlet 4. plads. Nøj hvor var jeg stolt af min dygtige lille hund.


Forsøget på at få taget billede til julehilsner
lykkedes ikke så godt
 
Den 7. december var Awa og jeg på skue i Brande. Awa fik en rigtig flot kritik af dommer Tina Bergstrøm. Hun skrev bl.a: 6 mdr tæve af fortrinlig størrelse og type, herligt næseparti, hals og skulder, fine tætsluttende albuer. Særdeles smuk pels og farve-velplejet. Bevæger sig med lange effektive skridt, meget piget, godt temperament.
Tak til Maj-Britt og Khela for en hyggelig dag og endnu engang tillykke med BIS4 baby.
Awa slapper af på trimmebordet

Både Zigsa og Dhana har leget prinsesser på ærten :-)

 
Søndag den 14. december havde Gurli og drengene inviteret på Tibbetravetur i Holstebro. 12 hunde og 6 to-benede mødte op til en skøn gåtur i skoven. Til hundenes store glæde og fornøjelse lå der sne nogle få steder.
Bagefter kørte vi hjem til Gurli og så blev der disket op med det store Sønderjyske kaffebord med hjemmebagte æbleskiver, kiksekage mm. Tak for en hyggelig dag.


 
Og så inden vi fik set os om, var det juleaften. Vi havde været spændte på om Awa kunne lade træet stå, men det gik så fint. Et enkelt juletræslys fik hun pillet af, men det var så det. Vi havde en hyggelig aften med hunde og vores skønne store børn.
Vores fine julehund
 
Juletræet med sin pynt

Selvfølgelig var der også pakker til hundene

Er der flere til mig?

Awa var god til at pakke op

Dhana er falsk drægtig og forlod ikke sine "hvalpe"

Ihh det var en god gave

Nulre-mave-tid

Zigsa følger spændt med i hvad Christian får

Og hun kan også hjælpe med at pakke op :-)
Credits: Natali Design Fa-la-la kit

1. juledag vågnede vi op til et vaske ægte juleeventyr. Der var faldet sne i løbet af natten og hundene elskede det. Awa tog nogle gevaldige spurteture rundt i haven.
I søndags gik vi en dejlig tur i Dollerup sammen med Gurli, Tashi og Lhakpa. Det var godt vi nåede det for i dag har det regnet og nu er det meste af sneen desværre forsvundet igen.


I morgen er det så tid til at tage afsked med 2014 og sige velkommen 2015.
Tak til alle for hyggelige timer i 2014. Vi glæder os til flere timer med jer på udstillinger, træning, gåture osv i 2015. Tak til jer, der stadig læser med på bloggen. Jeg skal forsøge at blive bedre til at opdatere oftere næste år :-)

 2 kommentarer:

  1. Det er lidt anderledes at læse en blog om hunde, men spændende nok at følge i jeres dagligdag. Godt Nytår til jer alle! :o)

    SvarSlet