søndag den 14. september 2014

Tibbetraver og udstilling

Efter en hektisk uge er der nu endelig tid til, at sidde stille og opdatere bloggen lidt.
I søndags havde Tine og Co endnu engang inviteret på Tibbetraver i de smukke omgivelser omkring deres sommerhus på Mols. 18 Tibbere og deres ejere var mødt frem og vejret var perfekt. Tørvejr og ikke for varmt. Vi startede med en god travetur langs vandet, over marker med får, gennem en skov og ned langs vandet igen. Undervejs fandt vi en dejlig kløvermark, hvor hundene kunne løbe frit og sikke de nød det. Herligt at se hvordan de alle bare løber og leger, som om de har kendt hinanden altid. 
Efter turen kørte vi op til sommerhuset, hvor Tines forældre havde kaffen klar. Tine havde bagt lækre boller og der var et par af deltagerne, som havde bagt lækker kage. Som sædvanligt var det en super hyggelig dag. Hvis du endnu ikke har deltaget i en Tibbetraver, så skulle du prøve det for du er virkelig gået glip af noget. 

 
 
I dag har vi været på udstilling i Årslev. Jeg havde kun tilmeldt Awa. Hun var alene i sin klasse og fik en flot kritik og Særdeles Lovende. Dommeren skrev bla: velformet feminint hoved, god hals og lige ryg, velbåret og velansat hale, velvinklet og velformet krop i helhed, gode benstammer, gode bevægelser og dejligt temperament. Hun kunne dog ikke klare sig mod hanbabyen, som var næsten to måneder ældre end hende. Det blev til BIM baby. Hun var så dygtig. 
Hendes bror Dawa's Innocent Passion (Max) og søster Dawa's Icing on the Cake (Cookie) var der også i dag og der blev hygget og leget, da Max og Awa var færdige i ringen. Ingen tvivl om de kunne kende hinanden. Senere stødte også deres dejlige onkel Marley til. Stort tillykke til Merethe og Lili med BOS. Vi ses igen i Herning til november :-) 

 
 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar